woensdag 26 januari 2011

Ik heb weer helemaal de smaak te pakken met de popjes. Dit schattige popje met hart heb ik gisteren gemaakt. Het is een ontwerp van Anemoontje en daar het haast Valentijn is lijkt hij mij leuk straks aan de deur.Ik heb er wel een paar kleine veranderingen aangebracht, dat kan ik vaak niet laten. Een ander hesje en op het hart heb ik een groot hart gemaakt met staafknoopsteekjes en hierop een klein hartje.

Een van mijn goede voornemens voor dit jaar was allemaal kerstdingen te maken voor in de boom. Al jaren ben ik gek van de ontwerpen van Sterre die zij voor in de boom heeft gemaakt. Dit is de eerste

En ook de kerstversiering van Rainbow wonders zijn helemaal te gek, en dan te bedenken dat Emma nog maar net 19 is. Geweldig dat ze al zo bezig is op deze leeftijd.Ook hier heb ik wat verandert, Ik heb vilten laarsjes gemaakt en een extra randje langs de broek.

Ik hoop dat ik straks een hele doos heb met allemaal kerstversiering. Dat is toch telkens een feest als je dat moet uitpakken heel anders als die ballen.

Ze geven weer kou op voor de rest van de week dus dat wordt weer veel knutseluurtjes.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi project, daar kun je het hele jaar zoet mee zijn! Ze zijn leuk geworden! Lieve groetjes, Barbara

    BeantwoordenVerwijderen