maandag 17 januari 2011

Hallo Allemaal,

De afgelopen weken ben ik niet alleen voor Annie bezig geweest, ik heb ook de koek en zopie kraam, Femke, Jelte leert schaatsen en Heit en mem gemaakt, zie de foto's

Het begon met de koek en zopie, Een prachtig patroon van Atelier Anke, heel goed beschreven en alles zit ruim in het pakket. Er lijkt geen einde aan de stiksteekjes te komen maar bij een leuk programma bij de tv is het goed te doen.

Ja en toen moest Femke er natuurlijk bij, wat een schattig vrouwtje is dit, mijn complimenten Annemarie voor je schitterende ontwerpen.Op het ijs, een grote spiegel, kon natuurlijk Jelte leert schaatsen niet ontbreken, leuke details zoals het vlechten van het vilt maakt dit popje heel bijzonder, Ook het stoeltje is enig.En natuurlijk konden Heit en mem niet ontbreken, ik heb mem in iets andere kleuren gemaakt en ook Heit heb ik andere kleur haartjes gegeven. Op de achtergrond zie je Femke in haar kraampje staan.

En hier dan het complete plaatje, iets wat je elk jaar weer met plezier zal neerzetten. Ik hoop dat Annemieke van Atelier Anke er nog vele schaatsertjes e.d. bij zal maken.

1 opmerking:

  1. Hoi Ellen,
    wat maak je schattige dingen. Erg leuk en heel wat anders dan stempelen.
    Liefs Angelika

    BeantwoordenVerwijderen