vrijdag 14 januari 2011

Bij deze laat ik jullie de doos zien die ik voor Annie heb gemaakt, daar ze al maanden niet meer een naald en draad in haar hand heeft gehad en het eigenlijk zo graag wil maar geen energie heeft heb ik een pakketje van Anke helemaal voorbereid. Op bovenstaande foto zie je de bovenkant van de deksel. Het is een winterdoos geworden met allemaal sneeuwkristallen, op elk kristal zit ook een klein glimmertje.

Op deze foto zie je een detail van de deksel, tussen de bloemen zitten een paar kaartjes met garen, naalden en een klein schaartje, ook de knoopjes ontbreken niet.
Hier zie je de pinnenkant van de deksel, ik heb hier een mapje gemaakt waar het patroon in kan, leuk versierd natuurlijk dat hoort bij scrappen.

Op de laatste foto zie je de inhoud, het pakketje is helemaal voorbereid, hoofdje en skelletje zijn klaar, een zakje voor de kleertjes en een zakje voor alles voor de stoel.


Een leuk doosje gemaakt waar ze al haar prulletjes in kan doen, zodat ze geen troep om haar heen krijg.


Inmiddels stromen de cadeautjes voor haar binnen, zo leuk al die lieve en leuke reacties.


Ik heb ook met tranen in mijn ogen alle berichtjes gelezen, dat iedereen zo voor haar klaar staat dat doet mij erg goed. Laat staan hoe Annie dit zal beleven.


Ik heb ook nog een leuk scharenmapje en naaldenmapje voor haar gemaakt maar deze pak ik weer apart in. Krijgt ze lekker veel cadeautjes.


Groetjes


Ellen

1 opmerking:

  1. Ik kom via het blog van Gera bij jou terecht. Wat maak je prachtige dingen! WOW!! En dit doosje is echt om te kwijlen zo mooi!! En wat lief van je om dit zo voor iemand te maken.

    BeantwoordenVerwijderen