dinsdag 30 oktober 2012

rood met witte stippen

Dit zal al een tijdje in mijn hoofd en moest er nu toch maar eens uitkomen, Deze babyschoentjes zijn op veel manieren te maken, ik heb er stippen op gemaakt maar hartjes, bloemen of iets anders kan natuurlijk ook.
Ze zijn ook in het effen schattig, je kan dan allerlei kleurcombinaties toepassen en het schoentje krijg weer een andere uitstraling.

Deze schoentjes passen mooi om elk babyvoetjes, doordat ze wat hoger gesloten zijn en het riempje verstelbaar is zullen ze ook niet zo gauw van het voetje afvallen.
Aan de binnenkant heb ik een 3mm dikke binnenzool gemaakt hierdoor valt gelijk de naad van de zool weg. Het is een stevig schoentje.

Volgens mij vinden de pieten van Sint ze ook leuk om te maken

7 opmerkingen:

 1. Oh Ellen, wat een schattige, vrolijke schoentjes! Komen deze ook in pakket of patroon vorm uit? Een goede vriendin van mij is namelijk helemaal gek van babyschoentjes, en dit is echt iets voor haar!

  Liefs Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Evelyn,

  Het is een patroon en op de Kreadoe verkoop Anemoontje ze, als extra zolang de voorraad strekt krijg je er een stukje 3mm vilt bij voor de binnenzool.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze zoooooo geweldig lief. Uhhh schoenmaat 32...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is super Ellen, ik ga zaterdag met die vriendin naar de kreadoe! Liefs Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze slofjes zijn echt helemaal leuk. Dank voor de tip Eef. We moeten op de kreadoe zeker even naar Anemoontje. Heb er nu al zin in om deze slofjes te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, wat zijn ze lief! Ben dol op rood met witte stippen ... Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor de leuke reacties, ga zeker deze serie uit breiden

  BeantwoordenVerwijderen