dinsdag 12 april 2011

4 nieuwe patroonbladen

Horoscoop harten

Ram 21 maart t/m 20 april

Deze harten worden als patroonblad uitgegeven, bij de eerst patronen krijg je ook een leuke metalen bedel die je onder de strik kan vastmaken. De harten zijn ongeveer 16 cm hoog en 13 cm breed. Heel leuk om te maken voor een geboorte, verjaardag, Moederdag, Valentijn etc. Voor een geboorte kan je ook de naam in letters van vilt eronder maken. De harten kan je vullen met potpourri, gedroogde lavendel of met wol waarvan je op een klein plukje wat geurolie besprenkeld, bij het laatste moet je wel opletten dat je geen vlekken maakt. Dus heerlijk voor in een linnenkast, badkamer, toilet of aan een deur te hangen in de slaapkamer.


Stier 21 april t/m 20 mei


Ze zijn in allerlei kleuren leuk om te maken als de kleuren maar goed passen bij de afbeelding. Op het hart kan je ook de naam van diegene borduren waarvoor je hem maakt, eventueel kan ook de geboorte datum ernaast worden geborduurd. Kortom een hart wat veel mogelijkheden biedt. Aan de achterkant van het hart is een zakje gemaakt waarin je een boodschap, gedichtje of iets dergelijks kan stoppen. Aan de bovenkant is een label of envelopje gemaakt met een woord b.v. Liefs, baby, dreams, welkom, van harte, hope, etc. De roosjes worden gemaakt in een van de kleuren die je hebt gebruikt. Een mooie kanten strik aan de bovenkant met hierop een roosje en bedel maakt dit hart een echt cadeau om aan iemand te geven.


Kreeft 21 juni t/m 22 juli


Onderaan het hart is het teken van de dierenriem geborduurd. Het hart heeft en romantische uitstraling. De kreeft lijkt op een krab, met het ontwerpen van de kreeft kwam ik erachter dat de afbeeldingen van de kreeft horoscoop meer een krab was, dit komt doordat de schorpioen en de kreeft erg op elkaar lijken, natuurlijk is de schorpioen veel kleiner maar dat zie je niet op de afbeelding. Om verwarring te voorkomen heeft men ooit bedacht dat de krab dan maar als kreeft moest worden afgebeeld.


Leeuw 23 juli t/m 23 augustus


De harten zijn niet moeilijk om te maken, als je maar om kan gaan met naald en draad, kan festonneren etc. dan moet het lukken. Zelf heb ik ervaren dat het een erg leuk en gezellig werkje is om deze harten te maken. Dit zijn de eerste 4 patronen van de harten. De patroonbladen komen op € 4.50 per stuk. Je kunt ze bestellen door een mailtje te sturen naar ellenvandenbulk@planet.nl


ps de tweeling ontbreekt in dit rijtje die komt zo spoedig mogenlijk

1 opmerking:

  1. Ze zijn heel erg leuk El! Schattig om als kado'tje te maken.
    Groetjes van Thea.

    BeantwoordenVerwijderen