vrijdag 19 november 2010

De afgelopen week ben ik bezig geweest met wat nieuwe ontwerpen, Zelf vind ik dieren enorm leuk op de seizoentafel en ik merk dat kinderen het helemaal prachig vingen. Nu heb ik al het een en ander ontworpen aan dieren maar een mooie schildpad ontbrak nog aan de verzameling.
Vandaar dat ik mij hier maar eens over gebogen heb en is deze schildpad moeder met kind ontstaan.Moeder schildpad is ongeveer 12 cm en de baby 6 cm.
Moeder schildpad kan je ook goed als speldenkussen gebruiken, zie foto hieronder.


Mijn kleine nichtje op wie ik veel pas was helemaal weg van het kleine schildpadje dus voor haar heb ik er een gemaakt en hierachter een haarclip genaaid zo kan ze hem in haar haar dragen.

Natuurlijk doet het schildpadje het ook leuk als broche.

Nu vind ik dingen in het haar van een meisje helemaal leuk, Jaren geleden had ik al van deze haarclips gemaakt en nu heb ik ze vernieuwd. Altijd leuk en kan in allerlei kleuren en variaties.

Succes verzekerd en ook een leuk cadeautje voor in de schoen.

En natuurlijk kon ik niet stoppen en heb ik ook deze vlinder gemaakt, hier zit een elastiek achter dus kan je het ook leuk in het haar dragen maar natuurlijk met een broche.

e speldje doet de vlinder het ook goed als broche.

Hang je er een lintje aan dan is het ook leuk aan een rits te hangen, kortom weer zat mogelijk heden. Ook deze vlinder is leuk in allerlei kleuren.

Van deze nieuwe ontwerpen heb ik pakketjes gemaakt.

Ik ben nog met andere ontwerpjes bezig maar hierover een andere keer.

groetjes
Ellen

1 opmerking: