zondag 9 mei 2010

Moederdag, Vandaag eerst lekker uitgeslapen. Mijn oudste dochter is er niet die is naar Disneyland en de jongste ligt nog op een oor. Dus dit is mijn momentje.

Vanmorgen ben ik met de honden eerst een stuk gaan lopen, heerlijk door het bos. Gelukkig was het droog dus dan is het echt genieten.
Vandaag wil ik jullie ook wat meer vertellen over mijn andere hobbys.
Ik ben ook helemaal in de ban van stempelen en scrappen, juist die combinatie vind ik erg leuk.

Wat een groot succes is zijn mijn verjaardag's ov geboortekaarten. Ik gebruik hiervoor foto's van diegene en maak er een feestelijk geheel van.Zoals je kan zien zit er van alles bij, er steken labels uit waar ook weer foto's opstaan en ook aan de binnenkant en achterkant staan foto's en is het versierd.
Ook doe ik er een horoscoop bij, ik heb deze van internet gehaald.

Voor kinderen is het een horoscoop over hoe ze zijn als kind en voor tieners en volwassenen doe ik een horoscoop erbij over dit jaar.

Het is wel een enorm werk om dit te maken maar de reacties zijn zo enorm leuk dat dit alles goed maakt.
Ik heb zelfs kennissen die het inlijsten of er een speciaal plekje in huis voor hebben.


Wat ik ook enorm leuk vind is sierraden maken van edelstenen.


Ik noem ze armbanden van moeder natuur omdat ik allerlei materialen hiervoor gebruikt, zoals houten kralen, schelpen, parels en edelstenen.

Ik heb ook een studie gedaan naar de werking van edelstenen, erg leuk.
Ik maak meestal een armband met grote stenen en een met kleine, je kan beide aan elkaar maken en dan heb je een ketting.
Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.
Ondertussen is de jongste van mijn dochters wakker en van haar kreeg ik een strass steentjes lijmer, een leuk hes en een hoesje voor mijn mobiel. Dat was dus wel enorm verwend worden.
Ik hoop dat jullie ook erg verwend zijn.
Ik ga zo weer een patroon bewerken en schrijf daar straks nog wat over.
Fijne moederdag,
groetjes
Ellen
2 opmerkingen:

 1. Welkom in log / blog land !!! Ik zal je bij m'n links zetten en proberen regelmatig langs te komen. Wat maak je leuke dingen. Succes met je blog. Groetjes van Ingrid.
  ( ingridsviltcreaties )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingrid,

  Bedankt, leuk dat je mij bij je links wil zetten. Het is nog wel even uitzoeken hoe alles gaat met een blog, zo weet ik nog niet hoe ik een bepaald bericht met een item in de linker kolom bij labels te zetten.
  Maar ik blijf het proberen,

  groetjes
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen